Pontos, precíz fuvarozás

 

!
Kérje ajánlatunkat!
Verhetetlen árak
Kattinston ide!

 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (216 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Költözés előtt áll, és olyan szolgáltatót keres, amely gyors és megbízható munkavégzéssel szolgálja igényeit? Esetleg egy-két nagyobb méretű bútordarab fuvarozása lenne a feladat, és a sérülésmentes célba érkezés a legfontosabb szempont a cégek közötti választásnál? Belföldi és nemzetközi teherfuvarozás kapcsán is nélkülözhetetlen, hogy olyan szakemberekre bízza a munkát, akik nem csak a megfelelő szakértelemmel rendelkeznek, de olyan gépjárművek is állnak rendelkezésükre, melyekkel a munkavégzés gyors és hatékony. Kérje ajánlatunkat!

Biztonságos rögzítés a sérülések elkerülése végett

Teherfuvarról szó lévén sokszor olyan segédeszközökre is szükség van, amelyekkel a szállítandó súlyt könnyedén fel lehet emelni a gépjármű platójára. A területen tevékenykedve a raklapemelő béka, a négykerekű kézikocsi nem maradhatnak el, de a bútorszállítás is speciális felszerelést követel meg a szolgáltatótól. Mivel a fékezés és kanyarodás során a felborulás veszélyével is számolni kell, így hasznos, ha mindig akadnak a kocsiban rögzítésre alkalmas eszközök, vagy néhány puha pléd, melyek segítségével megakadályozható, hogy a bútorok egymásnak ütődjenek, dőljenek, s ezáltal sérüljenek. Forduljon hozzánk bizalommal, és féltett tárgyai garantáltan biztonságban, sérülésmentesen érkeznek meg a célállomásra!

Zongoraszállítás, antik bútorok fuvarozása szakértelemmel

A teherfuvar területén külön szakértelmet követel meg a zongoraszállítás, vagy az antik bútorok biztonságos célba juttatása. Amennyiben tehát olyan tehertaxi szolgáltatás iránt érdeklődik, melynek a hasonló tárgyak szállítása sem jelent problémát, érdemes már előre tájékozódnia arról, hogy rendelkezik-e ilyen jellegű munkához a választani kívánt cég megfelelő felszereltséggel, szakértelemmel.  A speciális igényeknek maximálisan megfelel cégünk, szakembereink tapasztalattal végzik még a méretüknél vagy kialakításuknál fogva problémásnak számító bútorok, berendezések fuvarozását is. Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Teherfuvarozás profi gépjárműparkkal

Teherfuvarozás kapcsán a 3,5 tonnás, valamint a 7,5 tonnás zárt dobozos, illetve emelőhátfalas teherautók bizonyulnak a legjobb választásnak, ugyanis ezek segítségével gyakorlatilag mérettől függetlenül bármi elszállítható az ügyfél által kívánt helyszínre. Az emelőhátfal különösen hasznos olyan esetekben, amikor nem célszerű a nehéz tárgyakat megdöntve a gépjárműre emelni. A hűtők, vagy például a már említett zongora esetében is ez bizonyul a legbiztonságosabb megoldásnak. Természetesen vannak olyan esetek, amikor az antik bútorok súlya nem engedi meg, hogy az emberi erővel kerüljenek a platóra. Esetükben a kiálló részek védelme is különös jelentőséggel bír, hiszen azok könnyedén letörhetnek a nem megfelelő mozgatás vagy rögzítés alkalmával. Teherfuvar előtt tehát érdemes a hasonló értékes tárgyakat a megfelelő védelemmel ellátni, speciálisan erre a célra kialakított fóliával körbetekerni azokat. Cégünk szakemberei minden részletre ügyelve állnak rendelkezésére, keressen fel bennünket személyre szóló ajánlatunkért!

 

!
Kérje ajánlatunkat!
Verhetetlen árak
Kattinston ide!