a zongora költöztetés folyamán maximális figyelmet fordítunk a hangszer épségének megóvására

 

!
Kérje ajánlatunkat!
Verhetetlen árak
Kattinston ide!

 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (217 votes, average: 4.98 out of 5)
Loading...

Tartalom:

Cégünk már egészen a kezdetektől foglalkozik zongora költöztetéssel. Nyugodtan számíthat ránk bármilyen hangszer esetén. Legyen akár zongora költöztetés egyik szobából a másikba, vagy Magyarország legtávolabbi szegleteibe, akár külföldre is, szakembereink a tőlük elvárható maximálisan professzionális hozzáállással fogják Önt segíteni a zongoraszállítás minden egyes fázisában. Nyugodtan hátradőlhet, mert biztos lehet abban, hogy a zongoraszállítás hozzáértő, biztos kezekben van. Pontosan tudjuk azt, hogy a zongorája kiemelt helyet foglal el mind a szívében mind az otthonában. Éppen ezért nyújtjuk minden pianínó és zongora költöztetés alkalmával tudásunk legjavát, függetlenül attól, hogy a hangszer a legújabb gyártmányok egyike, vagy egy antik darab-e.

Küldetésünk:

Tökéletesen tudjuk azt, hogy zongorája költöztetése egyáltalán nem egy mindennapi feladat, és minden esetben ott a lehetősége annak, hogy a hangszer megsérül. Éppen ezért járunk el mindig a lehető legnagyobb körültekintéssel. Büszkék vagyunk arra, hogy a mi kezeink alatt minden zongora sértetlenül ér célba.

Biztonság:

A zongora költöztetés első fázisa mérettől függetlenül mindig a tökéletes becsomagolás és előkészítés
Ügyfeleink számára mindig a lehető legmagasabb színvonalú szolgáltatást biztosítjuk egészen az első telefonhívástól vagy e-mail váltástól addig a pillanatig, amikor a zongora megérkezik az új helyére.
Profi zongora költöztető szolgáltatásunk nem csak arra rendkívül büszke, hogy megbízható, de arra is, hogy nálunk mindig az ügyfél az első. Zongoraszállítás felsőfokon!

 

!
Kérje ajánlatunkat!
Verhetetlen árak
Kattinston ide!