a páncélszekrény szállítás nehezebb széfek esetén igazán bonyolult lehet

 

!
Kérje ajánlatunkat!
Verhetetlen árak
Kattinston ide!

 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (221 votes, average: 4.93 out of 5)
Loading...

Tartalom: Széf szállítás, Biztonság

Mi annak az oka, hogy a páncélszekrény szállítás a legtöbb cég számára nem kis kihívást jelent? Nos, a legfőbb okok egyike az, hogy a széfek elsősorban azért lettek kitalálva, hogy ne lehessen őket egyszerűen elmozdítani a helyükről.

Gondoljon rá így: ha Ön egyszerűen csak egyik házból a másikba vihetné a széfét, akkor mennyire lenne bonyolult egy rablónak ugyanezt megtenni? Szóval mielőtt mérgelődne azon, hogy a páncélszekrény elszállítása egy eléggé speciális művelet, jusson eszébe a biztonság, amit ez a tulajdonsága ad, és az, hogy bennünket bármikor hívhat, hogy segítsünk!

Először is pár tanács, ami mindenképpen hasznos lesz a széf szállítás folyamán

Mielőtt még ténylegesen sor kerülne a páncélszekrény szállításra, nem árt megtenni pár előkészületi lépést:

  • Ürítse ki a széfet: Amikor éppen két lépcsőforduló között, vagy az utcasarok mentén egyensúlyozzuk a széfet, az egészen biztosan nem kevés rázkódással fog járni, ami nem tesz jót a tartalmának. Érdemes mindent eltávolítani a páncélszekrény belsejéből, még mielőtt bármibe is belekezdenénk.
  • A széf tartalmát tegye egy biztos, külön helyre, még a költözés megkezdése előtt: Ha valamit a széfben őriz, akkor az jó eséllyel értékes dolog, éppen ezért érdemes egy külön helyet fenntartani a széf tartalmának a költözés teljes időtartama alatt.
  • A tartalmak kiürítése egyszerűbbé teszi a szállítást: A páncélszekrény szállítás sokkal könnyebben megoldható egy üres széffel, mint egy telivel: egyszerűbb az üres széfet szállítani. Persze ez nagyban függ attól is, hogy mit tart a széfben. Ha nyakláncokkal van tele, valószínűleg nem veszít majd sokat a súlyából üresen sem, de azért mindenképpen jó ötlet a tartalom eltávolítása.

Páncélszekrény szállítás biztonságosan:

Ha már üres a széf, és készen áll a szállításra, a többit már ránk bízhatja. Mi ezeket a lépéseket fogjuk megtenni a biztonságos szállítás érdekében:

  • Talpakat adunk a széf alá hogy a szállítás teljes időtartama alatt stabilan álljon.
  • Több emberrel dolgozunk. A páncélszekrény szállítás kényes művelet, közel sem olyan egyszerű, mint a bútorszállítás, a széf ugyanis rendkívül nehéz. Kényesen ügyelünk az egyensúlyra, mert még a talpak ellenére is könnyen kizökkenhet az egyensúlyából egy hirtelen kanyar alatt.
  • A lehető legszorosabban leszíjazzuk a páncélszekrényt, biztonságosan rögzítjük a teherautó oldalához a szállítás teljes időtartama alatt.
  • Az új helyre való beállításnál és a szállítás teljes ideje alatt a lehető legnagyobb elővigyázattal járunk el.

 

!
Kérje ajánlatunkat!
Verhetetlen árak
Kattinston ide!