áruszállítás

 

!
Kérje ajánlatunkat!
Verhetetlen árak
Kattinston ide!

 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Rendszeres időközönként megjelenítjük azokat a kéréseket, melyeket már sikerrel teljesítettünk, hogy így Önök is hamarabb ránk találjanak az interneten. Ha Önöknek is az itt felsoroltakhoz hasonló kérésük lenne, keressenek bizalommal!

Költöztetés Hollandia-Budapest

Kedves Uram!
Hollandiabol (Yalelaan, Utrecht) szeretnenk Budapestre (VII, István utca) 3 dobozt elszallitatni. A dobozok egyenkent 40x50x46 cm nagyok, es a 3 doboz ossztomege 86 kg. A tartalmuk hasznalt szamitogepek, laptopok, monitorok es nyomtato.
A szallitas nincs idohoz kotve, szeretnenk, ha karacsony elott sikerulne.
Mennyiert vallalnak el ezt a munkat?

Páncélszekrény szállítás

A csatolt képen látható TOLDI Rákóczi páncélszekrényt vásároltam.
A honlapjukon láttam, hogy szállítással is foglalkoznak. Szeretném megkérdezni, hogy a XIV. kerület Ungvár utca 41-ből, a VI. ker. Szondi utca 79-be milyen áron tudnák elhozni a szekrényt? Csütörtökön lenne a szállítás, ha megfelelő.
320 kg. Az Ungvár utcában 7 lépcsőfok van, amin le kell hozni. A Szondiban a II. emeletre kell felhozni. Korábban én is nehézgépszállítással foglalkoztam, de ma már nem tudok ilyen súlyba beleállni (sajnos). Szerintem padló és csörlő nem szükséges a szállításhoz, ha emelőfalas autóval tudnak szállítani. Nem szükséges a Szondiban lakásba behozni, mert szeretném majd festeni, csak egy folyósóra kell letenni. Festés után már én is behozom görgőkkel.

Költöztetés Szlovénia

Ezúton szeretnénk árajánlatot kérni egy szállításra, amennyiben megoldható a következő paraméterekkel:
Egy nagy szekrényt 7 darabra bontva és biztonságosan becsomagolva szeretnénk eljuttatni Szlovénia, Koper városába. A csomagolást mi biztosítjuk, illetve minden csomag raklapra is lett szerelve.

A szállítást kb. a 47. hét végére vagy a 48. hét elejére tervezzük.

méretek és súlyok:

·         3db 2146 x 1646 x 622 mm ~ 190kg /db;
·         1db 2746 x 810 x 362 mm ~ 85kg /db;
·         3db 1546 x 754 x 622 mm ~ 76kg /db.

Ezek az adatok raklapok nélkül értendőek. A csomagok halmozhatóak.

 

!
Kérje ajánlatunkat!
Verhetetlen árak
Kattinston ide!