áruszállítás

 

!
Kérje ajánlatunkat!
Verhetetlen árak
Kattinston ide!

 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Rendszeres időközönként megjelenítjük azokat a kéréseket, melyeket már sikerrel teljesítettünk, hogy így Önök is hamarabb ránk találjanak az interneten. Ha Önöknek is az itt felsoroltakhoz hasonló kérésük lenne, keressenek bizalommal!

Költöztetés Esztergom – Budapest

Kedves Koltozteto!

Arajanlatot szeretnek kerni . Jovohet kedd delutan vagy szerda delelott szeretnek Esztergombol Budapestre koltozni (Zuglo- pillango park) lenne 15-20 doboz, egy 140*200 meretu franciaagy,egy mosogep,dohanyzoasztal.
Valaszat elore is koszonom!

Belföldi költöztetésről bővebben

Költöztetés Budapest – Budakalász

Kedves Hölgyem/Uram!

2016.11.27-én délután szeretnék 1039 Budapest Bebó Károly utcáról 2011 Budakalász, Budai útra költözni, melyhez elegendő egy 22 köbméteres teherautó, vagy annál kisebb is.
Összesen: bútorok: kanapé, asztal, székek, kisebb könyvespolcok. Kb. 10 bedobozolt ruhák, könyvek.

Legyen kedves jelezni felém, hogy összesítve milyen összeget tud ajánlani 1 illetve 2 rakodóval (és/vagy soförrel).

Nemzetközi költöztetés

Tisztelt cím,

Látom a honlapjukon, hogy vállalnak nemzetközi költöztetést szeretnénk a igénybe venni December elején. Bútor minimális egy kisebb műanyag szekrény van négy fiókos, kenyér sütőgép, nyomtató, ruhák, könyvek, minimális konyhai felszerelés lassan össze is vagyunk pakolva. Nem férünk be a saját kocsinkba és ezért szeretnénk felbérelni egy költöztetőt, hogy ne kelljen itt kint fizetni a lakást. Budapest Leonardó Da Vinchi köz 1 szám alá szeretnénk vissza költözni Lengyelország Varsó Grójecka ulica 194 szám alól.

Szeretnénk egy árajánlatot kérni Önöktől.

nemzetközi költöztetés bővebben

 

!
Kérje ajánlatunkat!
Verhetetlen árak
Kattinston ide!