beföldi fuvarozás sárga kamionnal

 

!
Kérje ajánlatunkat!
Verhetetlen árak
Kattinston ide!

 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (219 votes, average: 4.97 out of 5)
Loading...

Belföldi teherfuvarozás, áruszállítás:

Legyen az akár egyszeri megbízás, vagy rendszeres belföldi fuvarozás, cégünk szakképezett és minden esetben udvarias kiszolgálással áll rendelkezésére. Igényeitől függően különböző konstrukciókkal, és különböző szállítási módokkal biztosítjuk azt, hogy szolgáltatásunk minden esetben megbízható, pontos és költséghatékony maradjon. Nálunk a közúti fuvarozás olcsón nem csupán egy marketing mondat: ténylegesen törekszünk arra, hogy a lehető legkedvezőbb árakat tudjuk Önnek biztosítani!

Belföldi fuvarozás túlméretes csomagok esetén:

Ha olyan csomagja van, ami a posta számára már túlméretes, személyautóval pedig nem lenne takarékos a szállítása, akkor bízza ránk a csomag kézbesítését! Ha sürgeti az idő, vagy csak nincs szabad ember, aki a szállítást elvállalná, akkor tárcsázzon bennünket, és rövid időn belül, olcsón juttatjuk célba küldeményét.

Nemzetközi fuvarozás:

Cégünk rendszeresen és olcsó árakon vállal nemzetközi fuvarozás megbízásokat. A szállítás minden esetben gépjárműparkunk azon járműveivel történik, amelyek az Ön igényeihez leginkább alkalmazkodnak. Nálunk az Ön elégedettsége a legnagyobb elismerés a munkánk kapcsán, ezért gondolkozunk mindig a lehető legjobb, leghatékonyabb megoldáson.

Tehertaxi belföldön:

Az egyre népszerűbb és kelendőbb szolgáltatások egyike cégünk palettáján a tehertaxi. A tehertaxi szolgáltatás a belföldi fuvarozás egy speciális változata, amely a minimumra törekszik: ez a szolgáltatás csupán annyiról szól, hogy a lehető leggyorsabb és leghatékonyabb módon A pontból B-be jutattunk egy bútordarabot, vagy valamilyen nehéz tárgyat. A tehertaxi más mint a költöztetés, és más mint az egyszerű szállítás, hiszen nem tartalmaz sem rakodást, sem pakolást. Ez a szolgáltatás szimplán az, aminek hangzik: áruszállítás ajtótól ajtóig.

 

!
Kérje ajánlatunkat!
Verhetetlen árak
Kattinston ide!