áruszállítás

 

!
Kérje ajánlatunkat!
Verhetetlen árak
Kattinston ide!

 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Rendszeres időközönként megjelenítjük azokat a kéréseket, melyeket már sikerrel teljesítettünk, hogy így Önök is hamarabb ránk találjanak az interneten. Ha Önöknek is az itt felsoroltakhoz hasonló kérésük lenne, keressenek bizalommal!

Pianino Költöztetés:

Kedves Költöztetők,

Pianino szállitas ügyében szeretnék ár és szolgáltatás ajánlatot kérni az alábbi paraméterekkel:
honnan: Budapest, 6. emeleti lakásból, bármikor
hova: Köln (Németország), földszinti kertes házba, 2016 augusztus első hetében

A szállitás nem sürgős, a Németországba való érkezés lenne lehetőség szerint valamennyire behatárolt (augusztus első hete).
Kérem jelezze a szállitás teljes költségét illetve, hogy milyen garanciát, biztositást vállalnak a szállitott pianinóra.

Segitségét előre is köszönöm.

Üdvözlettel,

Költöztetés Nógrádsáp – Budapest:

Tisztelt Cég!
Budapesttől körülbelül 60 kilométerre lévő községből,Nógrádsápról,szeretnénk minimális mennyiségű bútort és pár normál méretű karton dobozt szállíttatni!
Pontosabban egy két részre szedhető sarokkanapéról,189/70cm,180/100cm és egy kétszemélyes fonott,háttámlás padról ,190magas,50 cm mély,150 cm hosszú van szó,valamint 4-5 darab normál méretű kartondobozról (55*35*25cm)!
Mindkét bútordarab könnyű szerkezetes súlyra.
A szállítás egy hónap múlva,2016.06.08. körül,lenne esedékes.
Mivel kevés holmiról van szó szeretnénk egy visszajelzést,illetve egy árajánlatot kérni önöktől,hogy érdemes e az ideszállíttatásukat ilyen távolságon belül forszírozni,vagy keressünk más megoldást!?
Szíves válaszukat előre is köszönjük!
Üdvözlettel:

Költöztetés Albániába:

Tisztelt Cím!

Érdeklődnék , hogy 2016 augusztus második hetében Albániába Tiranába válallnak e költöztetést és mennyiért! Előre láthatológ fenyő könyves polcok komódok kettő esetleg három gardrob szekrény iróasztalok székek kettő gyerek ágy lenne.

Válaszát előre is köszönöm!

 

!
Kérje ajánlatunkat!
Verhetetlen árak
Kattinston ide!