áruszállítás

 

!
Kérje ajánlatunkat!
Verhetetlen árak
Kattinston ide!

 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (21 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Nemzetközi költöztetés

Arajanlatot szeretnek kerni nemzetkozi koltoztetesre.
Hollandiabol (Halsteren) szeretnek Magyarorszagra (Budaors) szallittatni nehany targyat. Nem teljes koltoztetesrol lenne szo, csupan huto, mikro, agymatrac, egyeb kisebb konyhai felszerelesek.

Páncélszekrény Szállítás

Ajánlatot szeretnék kérni egy Toldi típusú páncélszekrény elszállítására, Budapest 19. kerületi családi házból, egy Budapest 17. kerületi családi házba. A páncél súlya 460 kg, ezt adattábla bizonyítja. A 19. kerületben 6 lépcsőfok van a házból kifelé, aztán sima egyenes összefüggő beton aljzat található egészen az utcán parkoló autókig. A rákoskeresztúri címen 8 lépcsőfok található, és azokon keresztül lehet a házba bejutni, az után szimpla járólap van. Mind a két helyszínen a lépcsők annyira szélesek, hogy két ember kényelmesen elfér egymás mellett.  Ezek tudatában kérnék egy ajánlatot, illetve vállalási határidőt is, amit továbbítani tudok a cégünk döntéshozói elé.

Költöztetés Bratislava Budapest

Jo napot,

ajanlatot szeretnek egyszeru koltozesre Bratislava-rol Budapest-re, akarmikor 15-31 Augusztus kozott, igyhat ha peldaul valaki koltozik Mosonmagyarovar vagy Gyor-bol Budapestre es volna hely a teherautobam, megfelezhetnenk az arat.
Osszesen 130 kilo, 12 db doboz. Bratislava-ban 3. emeleti lakas lift nelkul, Pesten 3. emeleti liftes lakas.

 

!
Kérje ajánlatunkat!
Verhetetlen árak
Kattinston ide!