áruszállítás

 

!
Kérje ajánlatunkat!
Verhetetlen árak
Kattinston ide!

 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Rendszeres időközönként megjelenítjük azokat a kéréseket, melyeket már sikerrel teljesítettünk, hogy így Önök is hamarabb ránk találjanak az interneten. Ha Önöknek is az itt felsoroltakhoz hasonló kérésük lenne, keressenek bizalommal!

Szegedről szeretnénk Bajára költözni.

Szeretnék kérni egy árajánlatot.

Üdvözlöm Önöket!

Nekem egy fuvarra, vagy vissza fuvarra lenne szükségem május 27-én Budapestről /13.ker./-Győrbe. Dobozok, zsákok költöztetéséről lenne szó. Kb. 2×3 m-es pakolási felület, kb 2 m magasan amire szükségünk lenne. A fel és lerakodást saját erővel oldjuk meg.
Szeretnék erre vonatkozóan információt és árajánlatot kérni minél hamarabb.

 

Tisztelt TUTI TEHER SPED Kft!

Szeretnék kérni egy árajánlatot, egy teljes autót igénylő hazaköltőzésre Koppenhágából (Dániából) Budapestre. Külön gépkocsikísérő-rakodót nem igényelnék, ha a gépkocsivezető kolléga segít rakodni.
Tudnék írni egy teljes listát az áruról, de szerintem felesleges. Kérem, ne vegye ezt tőlem sértésnek, de én is szakmabeli vagyok. (Egy kis család 1-1,5 szobás lakásának felszerelései, dobozai, nagyméretű bútorok nélkül.) Amire szükségem lenne, az egy  3,5 tonnás kb. 20 m3 (max. 1200kg) kisteherautó. Az autót teljes méretében és raksúlyban kihasználnám.
Várom mielőbbi pozitív ajánlatát.

 

!
Kérje ajánlatunkat!
Verhetetlen árak
Kattinston ide!