áruszállítás

 

!
Kérje ajánlatunkat!
Verhetetlen árak
Kattinston ide!

 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Rendszeres időközönként megjelenítjük azokat a kéréseket, melyeket már sikerrel teljesítettünk, hogy így Önök is hamarabb ránk találjanak az interneten. Ha Önöknek is az itt felsoroltakhoz hasonló kérésük lenne, keressenek bizalommal!

Költöztetés Budapest Franciaország:

Tisztelt Költöztetők!
Árajánlatot szeretnék kérni Magyarországról, Budapest XIII.kerület Madarász Viktor utca 13-15. II-épület VI. em. 192 . lakásból (lift van a házban) szállíttatnánk Franciaországba Roquebrune-Cap-Martin 06190, Avenue des Olivier 176 . Földszintre kell vinni ott.
A fuvarra 2016 február esetleg március hóban kerülne sor (ezt még egy betegségből való lábadozás határozza meg)
Szállítandó tárgyak mennyisége: …- bőr sarokülő (három részre szedhető véleményem szerint) mérete egyben: 3 méter x 2,5 méter,
– vesszőülőke kb. 50 x 60 cm magasság kb. 50 cm
-törülköző tartó állvány kb. 70 cm magas
-hozzávetőlegesen 30 doboznyi személyes holmi /doboz méretek kb: 50 x 50x 60 cm körülire gondolok , még nincs becsomagolva.
– számítógép lapmonitorral
– két éjjeli szekrény kb 60magas x 50 x 40 cm.
– ruhatartó állvány másfél méter hosszú , kb 1m 30 cm magas
-műanyag kerti asztal, és székek 4 db (összecsukhatóak lapjukra)

Egy francia pár számára kérem az árajánlatot, de mivel ők nem tudnak magyarul, kérem az én elérhetőségeimre küldjék az árajánlatukat

nemzetközi költöztetés

Költöztetés Budapest Pécs:

Tisztelt Szolgáltató!

Árajánlatot szeretnék kérni Önöktől vidéki költöztetésre, rakodással együtt az alábbi paraméterek szerint:

Honnan: 1115 Budapest,
Hova: 7621 Pécs,

Költözés időpontja: 2016. február 27.

Szállítandók:

– 2db ruhásszekrény (145x176x50cm)
– 2db szekrény felső rész (145x41x50cm)
– 1db francia ágy (170x205x50cm, ágykeret+matrac)
– Fémvázas étkező garnitúra (1db asztal, 6 db szék)
– 1db cipős szekrény (50x90x20cm)
– 2db TV (1 lapos tv dobozában, 1 képcsöves tv)
– kb. 10-15 standard méretű papírdoboz, 4-5 nylon zsák, 4 bőrönd, 3 utazótáska (ruhák, könyvek, konyhai felszerelések, törékeny holmik, stb)
– egyéb kisebb méretű holmik (háztartási gépek, ruhaszárító, szerszámok, stb)

Lehetőleg egy fuvarral szeretném megoldani a szállítást, és a bútorok rakodását is kérném.
Amit lehet mindent bedobozolunk, becsomagolunk a könnyebb rakodás érdekében.

Mielőbbi ajánlatukat várva, Tisztelettel;

belföldi költöztetés

Költöztetés Horvátország-Budapest:

Tisztelt Cím!

1015 Budapest, Ostrom u. 16. szám alatti lakásunkból (37nm, 1 szoba, 1 konyha, 1 fürdő, 2 személy lakta) költöztetnénk át a bútorainkat, a Rijekától 10 km-re fekvő alábbi címre: 51219 Čavle, Podrvanj ulica (utca) 17.
A pesti címen szörnyű a parkolási lehetőség, valószínűleg elakadásjelzővel kell leparkolni a ház előtt (Burger King melletti kapualj) a bepakolás alatt. A horvátországi címen lesz helye a kamionnak a ház mellett.

Szeretnénk Önöktől árajánlatot kérni a költöztetésre csomagolással, bútor szét- és összeszerelésével együtt (amennyiben ez szerepel a szolgáltatásaik között) illetve anélkül is, csak szállításra.

Bútoraink: 1 tolóajtós nagyszekrény, 5 kisebb méretű könyvespolc, 1 magas előszobaszekrény, 1 könyvespolcszerű magas szekrény, 1 asztal, kisasztal, kinyitható kanapé, 1 bárasztal, 4 bárszék, mosógép, nagy hűtő, fürdőszobaszekrény, csap, 180*200-as matrac, ruhák, személyes tárgyak, konyhai eszközök, (lehetséges, hogy digitális pianino)

2016.febr.28-án, vasárnap este 18 körül gondoltuk felpakolni a dolgokat a költöztető-kamionra, mert a tapasztalataink szerint éjszaka alig van valaki az utakon és a határon. Így a költöztető-kamion még a bútorok összeszerelésével együtt is Bp.-en lehetne reggel munkakezdésre. Persze kíváncsiak vagyunk az Önök véleményére.

A 27-28-i hétvégénk lesz a lakás teljes bedobozolására és a bútorok szétszerelésére. Az Önök tapasztalatai szerint hány emberes munka két nap alatt egy ekkora lakás előkészítése költöztetésre? Férjem és én leszünk ott végig, így az Önök részéről valószínűleg egy csomagolásban-bútor szétszerelésben jártas ember elég lenne, persze megint kíváncsiak vagyunk az Önök véleményére.

Amennyiben a szerelést és csomagolást is megrendeljük Önöktől, biztosítják a szükséges csomagolóanyagokat?

Válaszukat előre is köszönöm!

 

 

!
Kérje ajánlatunkat!
Verhetetlen árak
Kattinston ide!