áruszállítás

 

!
Kérje ajánlatunkat!
Verhetetlen árak
Kattinston ide!

 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Rendszeres időközönként megjelenítjük azokat a kéréseket, melyeket már sikerrel teljesítettünk, hogy így Önök is hamarabb ránk találjanak az interneten. Ha Önöknek is az itt felsoroltakhoz hasonló kérésük lenne, keressenek bizalommal!

Költöztetés Edinburgh

Bútorok nincsenek, nagyrészt dobozok és ruhás zsákok lennének. Emellett néhány nem becsomagolható tárgy, mint gyerekbicikli, összecsukott csúszda, teregető… Súlyra a dobozokat olyan 300 és 500 kg közé tenném (talán 10 db IKEA költöztető doboz, ami ugye max 20 kg-osak, ezen kívül ennél könnyebb közepes és kisebb méretű dobozok, összesen kb. 30 darab), de ebben nem tudok biztosat mondani, nem tudom, hogyan lehetne behatárolni.
A csomagjainknak november 5 és 7 között tudja átvenni kint a férjem.

Tisztelt Költöztető Cég!

Költöztetéssel kapcsolatban érdeklődnék, sajnos még sosem költöztem így lehet valamit kihagyok, de ezért előre is elnézést.
Miskolc árpád útról Lajosmizse-re nincs sok bútorunk egy szekrénysor kb 4 méter hosszú 2 méter magas egy franciaágy, komódok, éjjeli szekrény egy sarokülő, fotel hűtő, mosógép a nagy dolgok ennyi, és az apróságok amiket még majd bedobozolunk. Apropó Miskolcon a 3.emeleten lakunk és családi házba megyünk.
Kérdés mennyiért költöztetnének el, és ha a pakolást mi csináljuk olcsóbb-e és ha igen mennyivel? Mikor kell lefoglalni az autót mennyivel előtte?

Bútorszállítás belföldön

Kőszegről budapestre szeretnék háromrészes ülőgarnitúrát szállítatni .
Kérnék ársjánlatot.

 

!
Kérje ajánlatunkat!
Verhetetlen árak
Kattinston ide!