áruszállítás

 

!
Kérje ajánlatunkat!
Verhetetlen árak
Kattinston ide!

 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Rendszeres időközönként megjelenítjük azokat a kéréseket, melyeket már sikerrel teljesítettünk, hogy így Önök is hamarabb ránk találjanak az interneten. Ha Önöknek is az itt felsoroltakhoz hasonló kérésük lenne, keressenek bizalommal!

Tisztelt költöztetés-szállítas.com!

November 1-jén szeretnék költözni, a kiindulási cím Budapest, VI., Szondi utca (fsz.), az érkezési cím: Győr, Ifjúság krt. (4. em., lift nincs). Bútor minimális, 2 kisméretű asztal lenne csak, ezeken kívül kb. 6-8 kartondoboz, 2 műanyag doboz, 3-4 bőrönd és kisebb háztartási gépek (pl. porszívó, televízió), illetve egyébb kisebb tárgy (pl vasaló deszka, kisállat felszerelések, szőnyeg) szállítására lenne szükség. Kérem küldjenek árajánlatot, valamint hogy a megadott időpontban tudnák-e vállalni a költöztetést.

Tisztelt költöztetés-szállítas.com!

Balassagyarmatról Budapestre mennyi lenne a szállítási díj.Csak
ruhákat kéne szállítani,egy tv,házimozi,számítógép és egy játék
konzol.
Előre is köszönöm válaszukat.

Tisztelt Cég!

Árajánlatot szeretnék kérni Pécs belterületén 4. em-ről egy másik panel ház 3. emeletére lenne a költözés.
kb. 1 órát , maximum 2 órát lenne szükség önökre. elég lenne két rakodó és egy tehergépkocsi. Ami nehéz az a hűtő, mosógép, kanapé, egy nagy matrac és a többi egy pár zsák és egy pár doboz. tehát nem sok. Kérdésem az lenne hogy így is elvállalnák e és mennyiért. Ha egy pontos árat kaphatnék azt nagyon megköszönném. A költözés nem lenne messze két utcával lejjebb, ahol most lakunk. a költözés  okt. 28. szerda reggel 8 órakor lenne. köszönöm szépen. Szép Napot.

 

!
Kérje ajánlatunkat!
Verhetetlen árak
Kattinston ide!