áruszállítás

 

!
Kérje ajánlatunkat!
Verhetetlen árak
Kattinston ide!

 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Rendszeres időközönként megjelenítjük azokat a kéréseket, melyeket már sikerrel teljesítettünk, hogy így Önök is hamarabb ránk találjanak az interneten. Ha Önöknek is az itt felsoroltakhoz hasonló kérésük lenne, keressenek bizalommal!

Költöztetés Budapestről Bécsbe

Budapestről, 12 kerület, 3 szobás lakásból Bécsbe (a pontos cim egy hét múlva derül ki), költözünk, 2 szobás+pincébe.

(ülőgarnitura, vitrines szekrény, komód, étkezőasztal székekkel, könyvesszekrén, 2 iróasztal, ruhásszekrény, egyszemélyes ágy, vékony vitrin, kihuzható vendégágy, hűtő, mosógép steppgép, 2 cipősszekrény, fogas. forgószék, dohányzó asztal + dobozok és ruhászacskok.)

Amiért irok már most, hogy biztosan vállalni tudja-e augusztus végén a költöztetést? Vagy augusztus 24 vagy augusztus 29. Van különbség árban a hétköznapi vagy hétvégi költöztetés között?

Vámolásnál mire van szükség ebben az esetben?
Nagyságrendben milyen árral számolhatok?
Dobozokat, fóliát lehet Öntől vásáróni?

Milyen információt felejtettem el megadni?

Tisztelt költöztető cég!

Árajánlatot szeretnék kérni Marosvásárhelyről Péteribe való költöztetéssel kapcsolatban. Kb. 20 kisebb doboz (könyvek, játékok, konyhai eszközök), 15 zsák (ruhák), mosógép, gyerek biciklik, szárító, vasalóállvány, etetőszék, elektronikai készülékek.
Külön árat szeretnék kérni, amennyiben egy 90x200cm-es ágy és egy ugyanekkora szekrény is szerepelne a listán.
Az időpontra nincs fix időpontunk.
Köszönettel

Költöztetés Tapolcáról Budapestre

Érdeklődni szeretnék,hogy Tapolcáról Budapestre mennyibe kerülne a költöztetés olyan autóval,amibe befér 2 db szekrénysor,egy fagyasztóláda,asztal és még jó pár dolog,ami akár dobozban is elfér.Válaszukat előre is köszönöm!

 

!
Kérje ajánlatunkat!
Verhetetlen árak
Kattinston ide!