áruszállítás

 

!
Kérje ajánlatunkat!
Verhetetlen árak
Kattinston ide!

 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Rendszeres időközönként megjelenítjük azokat a kéréseket, melyeket már sikerrel teljesítettünk, hogy így Önök is hamarabb ránk találjanak az interneten. Ha Önöknek is az itt felsoroltakhoz hasonló kérésük lenne, keressenek bizalommal!

Költöztetés Budapest

A következőre szeretném ajánlatukat kérni:
13 kerület Pozsonyi út 3. emeleti lakás kb 62 m3 holmi csomagolása, bútorok szétszerelése (1 nagy könyvespolc, konyhaszekrény, 3 nagyszekrény, mennyezeti lámpák) és szállítása 2 címre:
1, Radnóti utca (1 saroknyira)
2, budapesti raktárba

Kb 3 napnyi munka,m csomagolóanyag szükséges, a liftet sajnos nem engedik költözésre használni, de ha van Önöknek, külső liftet lehet használni.

Költözés dátuma: január utolsó hete- február első hete

Várom ajánlatukat,

Budapesti költöztetésről bővebben itt.

Költöztetés Szarvas-Budapest

Kedves Koltozteto!
Erdeklodni szeretnek ,hogy Szarvasrol Budapestre 1064.Vorosmarty 45 .sz.2.e. lift van mennyiert szallitananak kb 30 foboz 2 kerekpar 1 pianinot?

Szállítás Hollandiába

Hollandiában élek és nem régen vásároltunk párommal egy házat. A felújításhoz , berendezkedéshez Magyarországról szeretnénk  \”bevásároni\”. / ágyak, nyílászárók, redőnyök, szaniter stb. / Én max 3,5 t-ra számolok. a fuvarra március -áprilisban lenne szükségünk. Erre szeretnék árajánlatot kérni.

Köszönettel

 

!
Kérje ajánlatunkat!
Verhetetlen árak
Kattinston ide!