áruszállítás

 

!
Kérje ajánlatunkat!
Verhetetlen árak
Kattinston ide!

 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Rendszeres időközönként megjelenítjük azokat a kéréseket, melyeket már sikerrel teljesítettünk, hogy így Önök is hamarabb ránk találjanak az interneten. Ha Önöknek is az itt felsoroltakhoz hasonló kérésük lenne, keressenek bizalommal!

Írószekrény szállítás

Árajánlatot szeretnék kérni egy kb 60-70 kilós kis (kb 150x120x45) írószekrény vidékre történő elszállítására.
–          Táv: Zuglóból (Budapest 14. ker)-Zebegénybe 61 km
–          3-ik emeletről kellene lehozni (lift nincs) és Zebegényben a földszintig vinni
–          Szállítási idő: Szeptember 5 (szombat)

Szíves árajánlatát előre is köszönöm!

Tisztelt Szállító Cég!

Érdeklődni szeretnék, hogy vállalnak-e lakáson belüli átrendezést. 4-5 db. szekrényről van szó, ezek közül az egyik terebélyesebb-nehezebb: ez úgy két méter hosszú, három vízszintes részből áll. A lakás Budapest VII. Klauzál utcában található. Megfelelő erőnléttel 20 perces munka, de a közelmúltbeli derékbecsípődésem miatt én nem vállalkozhatok rá részben sem… Leginkább reggel fél 9 előtt vagy 17 óra után lenne jó az időpont.

Költöztetés Hatvanba

Üdvözlöm! Érdeklődni szeretnék, hogy Somogymegye Táskáról szeretnénk családommal leköltözni Hevesmegye Hatvanba ami 254 km mennyi lenne ennek a teljes költsége egy 3.5 t teherautó elég lenne számunkra és rakodóemberre nincs szükségünk mert a férjem elég lenne lesz mindkét helyen segítsége.  jövö hét hétfön költöznénk. válaszukat előre is köszönöm.

 

!
Kérje ajánlatunkat!
Verhetetlen árak
Kattinston ide!