áruszállítás

 

!
Kérje ajánlatunkat!
Verhetetlen árak
Kattinston ide!

 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Rendszeres időközönként megjelenítjük azokat a kéréseket, melyeket már sikerrel teljesítettünk, hogy így Önök is hamarabb ránk találjanak az interneten. Ha Önöknek is az itt felsoroltakhoz hasonló kérésük lenne, keressenek bizalommal!

Budapestről -Königsdahlumba lenne a költözés.

10-12 db doboz lenne, egy kanapé lapra szerelhető,2db relax fotel lapra szerelve, 1db tv (lapos),1db babzsák fotel (kicsi), 3db kerékpár, 2felnott 1gyerek.
Egy árajánlatot szeretnek kérni.
Köszönöm

Költözésre szeretnék árajánlatot kérni

Üdvözlöm!Költözésre szeretnék árajánlatot kérni.Budatétényről .XXII.kerület.22.utca.70/a szám alól, Budapest.IX. kerület.Aranyvirág sétány 3.III.emeletre, kellene átköltöztetni a lányom.Viszont, Budapest.IX.kerület.Aranyvirág sétány 3.III.emeletr.alól a butorokat lehozni, Hódmezővásárhely.Bocskai útca 29.szám alá.Erre szeretnék árajánlatot, a költözés julius 4.szombaton lenne! Várom válaszukat.

Tisztelt költöztető cég!

Érdeklődni szeretnék,hogy Nagytarcsáról Turára mennyibe kerülne kb. a fuvar? Egy 6fiókos fagyasztószekrény pár darab szék és kisebb nagyobb csomagokról lenne szó.  A 3000ft-os óradíjat mikortól számítják? Válaszát előre is köszönöm.

 

!
Kérje ajánlatunkat!
Verhetetlen árak
Kattinston ide!